''Dan Bukankah Kita Semua Akan Menjadi Mayat?''



✿✿✿

Marhamah

21

Cikgu




Big Applause



Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“...”
2012-01-29 2012-11-11 2012-12-23 2013-01-13 2013-03-10 2013-03-17 2013-04-28 2014-03-02 2014-03-09 2014-05-18 2014-05-25 2014-07-27 2014-08-03 2014-09-14 2014-11-16 2014-12-21 2015-03-15 2015-10-11 2015-11-15 2016-04-24

Semester "break"
Tuesday || 22:00

Assalamualaikum wbt...
Yeah! semester break...again..bersamaan dengan waktu
waktu bosan hantuk kepala kat dinding bermula.
Berapa lama tak update blog?Lama gila seriously.
Sem 4 dah selesai.Sem yang seriously ya allah...omg..abcdefg#%**$!!!-*$&#.Okay dah 😁
Balik rumah banyak  betul nak diuruskan.Kegheto,bank 
statement,berdoa siang malam loan lulus,uruskan hati
sendiri,hati orang.Belum kira block org kat twitter end up
dengan aku yang deactivated acc sebab nak jaga hati
sendiri.Yeahh bab ni Marhamah mmg lemah.
"Mana mungkin seorang abnaul harakah yg mendakwa
diri nya ditarbiyyah akan resah hatinya"
Allahurobbi.Tak habis telan tarbiyyah lagi agaknya.
Tahajjud makin "ringan"..Allah dah panggil..Allahu..
Tak banyak hati yang aku kena uruskan.Adalah satu.
Tapi yang satu ni rasa perit.Perit sebab..u know.
Fasa ni memang perit.Perit sangat sangat.
Kpd yang berkenaan..maaf..Marhamah sedang
dalam fasa serabut dan tidak tenang jiwanya.
Hari tu rasa okay..Tapi lepas beberapa hal jadi tak
okay balik.Ya Allah sapa kena buat silent treatment kat
sapa ni? Ibu..minta maaf sebab buat anak ibu
macam tu.Mar tengah celarurindu.Okay.
Semoga Allah menjaga hati hati kita 😘

Older | Newer